TARIEVEN

UNDER CONSTRUCTION

ONLINE GROEPSTRAJECT 

"ENERGIEK DE WINTER DOOR"

Dit groepstraject is ontworpen om jou te ondersteunen bij het bereiken van je fysieke, mentale en emotionele doelen tijdens dit prachtige seizoen. Samen met gelijkgestemde individuen, zul je:

Leren van Experts: Onze ervaren coaches en experts delen hun kennis over energie, voeding, stressmanagement en zelfzorg zodat je de herfst met vertrouwen tegemoet kunt treden.

Community en Ondersteuning: Je wordt onderdeel van een ondersteunende gemeenschap die je aanmoedigt, motiveert en verantwoordelijk houdt voor je doelen. Samen kunnen we meer bereiken!

Gezonde Gewoontes Ontwikkelen: We helpen je bij het opbouwen van gezonde gewoontes die je de hele herfst (en verder) zullen ondersteunen. Denk aan gezonde maaltijdplanning, een fijne ochtend- en avondroutine en zelfzorgpraktijken.

Ademhaling & Ontspanning: Ontdek hoe je de kracht van verschillende technieken kunt gebruiken om stress te verminderen en meer innerlijke rust te ervaren, zelfs tijdens de drukke herfstdagen.

Je ontvangt ook een pakket met fijne hulpmiddelen & werkboek om je tijdens het traject optimaal te ondersteunen.

 Start Nu met Energiek de winter  Door!

Mis deze kans niet om jezelf te transformeren en deze winter vol vitaliteit en energie te beleven. Samen met onze deskundige begeleiding en de steun van je mededeelnemers, kun je je doelen bereiken en de herfst volledig omarmen.

Schrijf je vandaag nog in en begin jouw reis naar een energieke winter!

 Startdatum: 16 januari 2024
 Duur: 4 weken
 Locatie: Online

Klaar om de winter te omarmen met hernieuwde energie en positiviteit?

Schrijf je nu in voor "Energiek de Winter Door" en laat dit seizoen jouw tijd van transformatie zijn!

Investering:
- met digitaal werkboek (zelf afdrukken) €175
- met fysiek werkboek €180
MAX 12 deelnemers
𝗜𝗻𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝟭𝟭 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶!

Meld je aan
Digitaal werkboek: https://paymentlink.mollie.com/pay.../gLVjNayL4mhbqYLFoZZBm/

Fysiek werkboek:
https://paymentlink.mollie.com/pay.../MHE5mCqwdTTpW68P1RHkd/

 

P.S.: alle zoomcalls worden opgenomen. Als een datum jou niet past om mee te volgen, kan je de zoomcall terugkijken wanneer het jou past.